“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
happy new year 2013 :)
Monday, 31 December 2012 | 0 comments

                             assalamualikum semuanyaa :)



       syukur alhamdulillah kerana Allah masih panjangkan umur kita di penghujung tahun 2012 kan . alhamdulillah Ya Allah :') bila di penghujung ni teringat lah dosa dosa yang pernah lakukan sepanjang 2012 ni ya Allah , hanya Kau saja tahu . Setiap kali sembahyang mesti menitiskan air mata kerana memikirkan dosa dosaku ini . hmm ya semua manusia pernah buat dosa even dosa besar atau dosa kecil kan . hmmm . tapi farah ambil pengajaran tentang semua ini . yalah kita semakin lama semakin meningkat umur jadi tanya diri sendiri sampai bila kita nak macam dulu even kita tahu yang diri kita banyak buat dosa kan . subhanaAllah . hmm. . 2012 banyak sangat dugaan yang sangat mencabar dan kecewa tapi semua buat farah lebih matang dah lebih kuat untuk tempuhi dugaanNya . Alhamdulillah farah syukur sangat :') Azam tahun baru nak farah nak lebihkan study dulu sebab STPM ok ! grr seram . . . farah nak berubah kearah Nya lagi dan tak mau nak fikirkan hal love dan penganti dan bla bla blaa laaaa ~ hahaha happy new year !!!!!!!! *jerit haha . k assalamualaikum . . . . . babai :*
Back to entry