“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
the first time try wearing skrit :)
Wednesday, 18 January 2012 | 0 comments

Assalamualaikum :)

kelmarin farah,timah, firdaus dengan dalila kami p main bowling then photoshoot kat masjid zahir.. :) nak tau tak tahan gelak first time main bowling dengan pakai skrit.. haha sebab tu lah farah kalah awal.. okeyy tak reti main bowling pakai kain.. haha memang lawak ramai kot dok tengok kami masa main tu.. abaikan orang orang tu asalkan farah tak kacau depan kan.. hehe
agak kekok lah pakai skrit neh.. nak jalan kena sopan sopan haha . maklum lah farah neh jenis lasak skit then nak berjalan nak p masjid tu makan masa kot peluh tak terkata lah.. haha takpa exercise katakan.. hehe .masa nak p masjid zahir tu farah tiba tiba teringat dia.. okeyy farah rindu dia sangat sangat.. selalunya dia lah bawak farah p mana mana tempat tau.. :')

































Back to entry