“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
Our true friends :)
Thursday, 12 January 2012 | 0 comments

    Assalamualaikum :)


 first farah nak cerita tentang bff farah.. kami kenal sejak masuk sekolah menangah lagi.. masa sekolah rendah tak berapa kenal sebab farah masuk sekolah tu tengah bulan time nak upsr.. bila dah masuk sekolah menangah baru rapat dengan depa.. then sampai sekarang masih meet :) best sangat dapat kawan macam depa..


                                  
  inilah bff farah :) yang baris pertama kiri tu zahira (ira) , zakia (kia) , ezati , farah.. :)  
neh time raya 2010 raya sama-sama.. sampai malam baru balik rumah..hehe raya sakan..

  
                                             dia paling dengan farah.. comey kan dia :)
     

                                             neh zakia.. dia kecik dari farah :)


                        dia zahira.. kawan paling rapat then banyak potpet :)









hope you all will not forget farah and we continue to the end of mylife.. my dear friend.. 
let anything happen to us but our friendship will not be broken.. remember that friendship 
is very meaningful :)
  

Back to entry