“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
lama tak tulis blog .
Friday, 17 February 2012 | 0 comments

  halu . lama tak tulis blog neh . haha . kesian pulak , sebab asyik dok layan facebook dengan twitter ja kan . hehe bajet macam orang banyak baca . hahaha . biasa baru mula menulis blog . hehe jangan lah gelak kat kite . :( lagi pon tak apa nak di ceritakan . biasa lah kerja farah sekarang neh hanya dok kat rumah . mau tau lah . haha takpa takpa . best dok dekat rumah tau . hehe boleh kacau mak , boleh tolong mak , nak kawen pon boleh dah neh . haha sebab apa dah boleh masak . cewah .
 
 yess farah rindu semua kawan kawan farah . hurm depa sombong dah dengan farah . kawan kawan semua pi mana? depa kerja lah . hehe nak kerja jugak . tapi malangnya tak tau nk kerja apa. haha . haeh dok dekat rumah  bela badan ja . kalau kerja ada duet boleh shopping . huwaaa :'( tak sukanya . sabar sabar  nanti ada kerja lah tu  kan kan . hurm .


okeyy babai .  i miss you friends :)
Back to entry