“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
first time to make cake
Thursday, 8 March 2012 | 0 comments

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh, wahai insan disana :)



hai hai hai semua nyaa . haa buat apa tu? tutup mulut sikit . nanti lalat masuk kang baru tau . hahaha
cepat cepat tutup mulut kan sopan . :)
amboi jangan laa buat muka garang sangat senyum lah sikit . tak comel laa buat muka macam tu cer senyum cer senyum bagi nampak gigi sikit . haa kan sweet macam tu . hehe :D
dah dah merapu dah neh . aiyooo =='


ehem nak cerita laa sikit . first time buat kek . hehe
asyik tengok kakak dengan mak ja yang buat kek kita pon nak buat jugak laa .
alaa buat kek yang senang dulu kek batik . hahaha
kek tu orang kata paling senang buat kan tapi bagi farah tudiaaa boleh tahan laa .
yala first time buat memang laa susah kan . farah buat nak bagi someone lah .
tapi malu nak bagi dia rasa kek tu . bagi kakak rasa dia kata pahit ,
then dia kata buh gula tak? errr haaaaa lupa nak buh . hahahahaha gelak sat .
muka farah dah jadi lain . huwaaa tak jadi kek farah buat neh . .
farah memang tak ingat kena buh gula . yalaa kan buh susu dah manis dah .
gula memang tak ada sekali masa tu . ish2 teruk teruk .
then bagi ayah rasa dia cakap okeyy . ayah bukan taktau .
dia takmau bagi jatuhkan semangat anak dia masak . .

bagi tau dekat someone neh . yang farah buat kek kat dia then cakap yang tak buh gula dia gelak .
okeyy orang lelaki pon tau kek mana yang tak buh gula .
okeyy malu sat dengan dia . hmmm :(
dia cakap bawak mai esok . farah kata takmau tak sedap
okeyy farah bawak kek tu . then dia rasa farah takmau tengok dia dengan dalila
hahaha takot nak tengok
then diorang cakap sedap eh eh perli ka? hmm
diorang series rupanya . okeyy alhamdulillah sejuk bila dengar dia cakap sedap . hehe
takpa nanti farah buat lagi okeyy . tapi yang neh kena buh gula laa . =='


*percubaan pertama boleh tahan laa . hahaha

Back to entry