“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
sawah padi :)
Friday, 13 January 2012 | 0 comments

Assalamualaikum :) 
    
   petang semalam farah dan kawan farah (dalila) jalan jalan sekitar kampung.. best jugak lah dari dok kat rumah ja kan.. hanya tiga orang ja kami ja p tengah tengah bendang(sawah padi) haha keja gila.. agak geram jugak kt cousin farah neh , nasib baik budak budak lagi kalau tak aiiyaa.. haha dia bagi duet farah jatuh dalam sungai nak amek tak berani sebab tok cakap sungai ramai orang lemas kat situ then takot jugak nak p amek biar duet 5 ringgit hilang takpa jangan nyawa kita hilang sudah lah.. 


 sapa sapa yang nak mai tengok keindahan ciptaan Allah mai lah rumah farah.. mai lah kedah neh.. haha neh kalu promot neh laku dak? dapat duet kan :D farah melawak saja.. mai lah jangan tak mai~  :)










                              neh dia duet yang farah katakan tu :(


























                                        nak try lompat kot2 boleh tinggi kan :)

ehem.. dia lompat jadi kan :(






indahnya keindahan ciptaan yang maha besar dan maha berkuasa :)
Back to entry