“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
abangku seorang :)
Wednesday, 22 February 2012 | 0 comments





Assalamualaikum :)


hari tu dah story pasal kakak kakak farah kan . now farah nak story tentang abang farah yang seorang neh . nama dia muhammad bardy . umur 28 . dia neh hensem macam zaquan adha dan shahir AF tu. hehe . kawan kawan farah yang cakap . tapi memang pon . haha . bangga sat :D. apa? nak mengorat sorry dia dah kawen . jangan kacau satgi bini dia mai ligan . haa . hahaha .
dia adalah
hero dalam family kami. hehe dia banyak jasa dengan farah . dia baik sangat sangat . alhamdulillah dapat abang macam dia . ehem dia neh anak kesayangan mak . manja dengan mak ja . hehe dia peramah orangnya. nak tau dia banyak tolong farah . first, dia bagi pakai fon jenis nokia yang tebal tu . haha lepas tu fon rosak sebab air tumpah . haha lawak . starts dari situ dia bagi fon sony
then fon tu rosak hilang mana tak tau , dia bagi lagi fon
xpressmusic lepas tu fon tu rosak , then dia bagi fon dia yang mahai tu pon rosak. hahahaha . ganas dak farah . sedih :'( sekarang pakai fon biasa ja . padan muka . haha . hurm .nevermind lah asalkan boleh juga kan . hehe . abang tolong belikan bb boleh yang boleh tolak tu ? haha mengada sungguh . sapa lah nak bagi kat farah haeh . kesian .
tacing boleh . haha tak dak sapa nak kesian . haha .then selalu pinjam kamera dia . hehe maklum lah tak dak duet nak beli untuk hak sendiri kan . hehe apa apa pon thanks abang . jasa mu akan ku bawa dan akan ku simpan sampai akhir nyawa ku :') . tak ada abang sebaik mu . adik bersyukur sangat sangat dapat
abang macam kamu :') alhamdulillah .


once again thanks my brother . thanks for everthing . :)








Back to entry