“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
my sista :)
Monday, 20 February 2012 | 0 comments

Assalamualaikum :)


farah rapat sangat dengan akak farah yang neh nur zatul 'itri (aton) . dia kecik ja . haha selalu buli dia . :D ehem dia paling kurus dalam family farah. haha . farah dah chubby :( . nevermindasalkan sihat .dia kakak yang sporting alhamdulillah dapat kakak macam dia . kadang kadang tu sakit hati juga . haha dia neh kuat bebai . kalau buli dia mesti nak panggil mak . then mak apa lagi marah lah , :'( sedih . tak kisah pon . nak tau tak? dulu dia hitam . hehe mai besar tudiaa putih .haha dalam family dia lah paling sepet . hehe zaman budak budak dia macam anak cina . comel lah . :/

nak tau lagi? farah tak suka kalau dia marah or jerit sakit telinga kot . suara halus . haha . dalam rumah neh tinggal kami berdua ja . yang laen kerja jauh jauh . series ada malam tu farah menangis sebab sunyi tak gaduh dengan dia , pada hal dia tidur rumah kawan sehari ja . mengada dak? haha , yalaa tak kan nak gaduh dengan mak ayah kot . sehari tak cari pasai tak ceria lah rumah neh . hehe . nasib baik rumah jauh dari orang .haha kalau tak tak larat nak dengar kami dok WWE . haha . apa apa pon ceria ada kakak seorang neh .farah ada dua orang kakak yang sulung tu jarang nak gurau . dia garang . hehe :D tak rapat sangat sebab dia dok jauh . jarang balik . biasa kerja kata kan .


kakak farah lagi yang sulung nama dia nur uyuni .dia garang sikit , hehe garang garang dia pon dia comel . haha dia selalu bawa kami p bercuti .dia belum kawen lagi . masih bujang lagi.. dia lasak orang nya . try tanya dia gunung mana tak naik lagi . semua naik dah . haha kan kan kak yun . ingat lagi dulu masa kami duduk dekat berek pokok sena, masa tu ayah dengan mak keluar pergi hantar abang kot kat uitm . then kami tiga orang bosan , farah ajak diorang main sorok sorok . haha masa itu farah darjah 5 kak aton form 5 , kak yun tak ingat , hehe. bagus kakak farah kan . layan farah . even dah besar tetap nak main . haha . memang best lah waktu tu . suka sangat sangat .tu lah cerita kakak farah . haha . dah kot nak dengar lagi mai meet depan depan .haha :D

thanks for everything akak :) i love so much !


mai tengok gambar yang tak berapa lawa neh
ni gambar tahun 2010 . time raya . :)













Back to entry