“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
out with friends
Tuesday, 28 February 2012 | 0 comments


Assalamualaikum pembaca blog senyum sikit kan comey :)


kelmarin wah penat kot , jalan sana sini . hehe tapi tapi best :D haha . kelmarin keluar tengok movie dengan dalila ,wan syakirah , nasihah . best dapat kenal diorang neh . diorang neh pon satu kepala jugak dengan farah haha . senang kawan kalau macam neh . hehe nak tau farah p town naik apa? naik bus . haha lama kot tak naik bus . last naik bus form 3 tudiaa lama kot jadi rusa masuk kampung tau dak . hahaha . tapi best pakcik bus yang sangat sangat sporting . hehe jangan pandang hina orang yang naik bus or bawak bus
okeyy diorang neh baik , tak sombong . kita duduk di dunia hanya pinjaman semata mata , tak payah lah nak riak dengan kekayaan kita ada . kalau kita riak banyak duet tapi miskin dengan budi ,memang kita di pandang hina lah . fikir fikir lah wahai manusia . :)


bila sampai hala tujuan kami nak p tu tunggu kawan dalila lagi dua orang tu sat . bila diorang sampai terus p beli tiket , hehe kami tengok movie ceter adnan sempit 2 . best jugak lah . tak larat nak gelak . rasa rasa dalila dengan farah ja gelak paling kuat . hahaha , yala budak budak sekolah kan tak ramai orang . dalam movie memang tak ramai orang . hehe :D
next week keluar lagi. hahaha keluar hari budak budak sekolah best , tak ramai orang sebab tak semak kepala tau . tengok budak budak poyo dok lepak .
apa apa pon best keluar dengan diorang neh memang gempak lah :)



dalam toilet movie dan lagi . haha
Back to entry