“gadisohgadis”


profile Friends I&THEM

Template original made by Feryal Evliya. Credits to weheartit, kpop icons and google webfonts. © 2013~

« Newer
Older »
hari ini hari paling terkejut 0,o
Friday, 2 March 2012 | 0 comments

Assalamualaikum :)


hai semua . anda sihat? harap semua sihat okeyy . amin :)
hari ini hari paling terkejut kot . nak tau sebab apa? sebab someone buat surprise for me . wahh memang terkejut lah . nasib baik farah tak pengsan or koma tadi . dia kata tak balik sebab tak ada cuti . yang kita pon percaya 100 % kat dia . haeh . buat terkejut ja tadi. yala lama kot tak jumpa dia . rindu farah kat dia sangat sangat teruk . tapi alhamdulillah boleh jumpa dia tadi . hehe .
okeyy dalila terlibat dalam hal neh . depa rancangan lama dah rupanya . ooo takpa takpa liaa !!
siap lah farah buat WWE lah bila meet nanti . grr hahaha garang tak? tak buat aih anak dara orang tak baik nanti orang buat kat anak dara kita nanti . takmau takmau ! :D

okeyy series farah cakap farah rasa macam dalam mimpi ja tadi. lama kot tak jumpa then dia tak cakap dia nak balik sini tengok tengok ada depan mata . hahaha dia pon terkejut tengok farah sebab buat muka macam orang kena elektrik tau dak . hahaha nasib tak jerit tadi . haha . farah mati mati percaya dalila ajak keluar . tengok tengok dia . mau tak terkejut . rasa nak menangis pon ada tadi . :') lepastu p main bowling sat okeyy kalah . alaa saja ja bagi kalah tu . hahaha
takpa takpa nanti kita lawan laen okeyy !
thanks sayangku . happy sangat dapat jumpa you tadi . i love you sayangku :)
Back to entry